Een succesvolle fotoshoot is het resultaat van een prettige samenwerking tussen model en fotograaf.

De eerste uitwisseling van ideeën doen we per mail. Ik zal je vragen om mij wat foto's van jezelf te sturen en wat voorbeelden van het type fotografie dat jou aanspreekt. Mocht je verder wensen of ideeën hebben dan hoor ik dat graag. Vertel me ook  je met de foto's gaat doen, wat je wilt dat ze uitstralen en wat jezelf wilt uitstralen. Mocht je daar geen specifieke ideeën over hebben, dan help ik je daar bij. Ik zal wat voorstellen sturen, of een brede selectie achter de Client Login op deze website zetten. Tenslotte overleggen we of je al-dan-niet gebruik wilt maken van een Hair & Make-up artist.

Als we het eens zijn over wat we willen, maken we een afspraak en ontvang je van mij een callsheet waarop staat wat we gaan doen, wanneer en waar. Ook ontvang je van mij een contract dat je ondertekent meeneemt naar de shoot, zodat we weten dat we het eens zijn. 

Ik houd van gezellige, ontspannen shoots. Tijd, creativiteit, flexibiliteit en plezier resulteren in mooie foto's. We maken meerdere foto's per pose, want subtiele nuances kunnen het verschil maken tussen een goede en een fantastische foto. Een goede fotoshoot moet worden voorbereid, daarnaast ontstaan tijdens het fotograferen vaak  mooie nieuwe ideeën.
Tenzij je een ervaren fotomodel bent, zal je een beetje tijd nodig hebben om je prettig te voelen voor de camera. Die tijd nemen we. Ik selecteer alleen die beelden waarop je op je allermooist bent.
Ik wil je graag dat je je vrij en onbevangen voelt, maar als je er behoefte aan hebt, ben je vrij om iemand mee te nemen naar de fotosessie.

Ik lever de foto's altijd op digitaal af. Mocht je behoefte aan prints hebben, dan kan ik die leveren of  je verwijzen naar goede printlabs.